لازم بذکر است که شجریان چندی پیش در بی بی سی گفته بود: حقیقتش من از اول هم انقلابی نبودم.
شجریان حتی غیرمستقیم به حضرت امام(ره) اهانت می کند و به بی بی سی می گوید: من دیدم تصنیف "ایران ای سرای امید" را برداشتن و عکس آقای خمینی هنگامی که از هواپیما پیاده می شود گذاشته اند. اصلا من این را برای این آقا نخواندم.
"بیژن فرهودی" (خبرنگار صدای آمریکا) در تاریخ 30 مهر(22اکتبر) به سراغ "محمدرضاشجریان" رفت. فرهودی با ذکر این مقدمه که «گزارش بازرس ویژه سازمان ملل آقای "احمد شهید" در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران نشان می دهد که حکومت ایران طی دو سال اخیر با هنرمندان چپ افتاده است» نظر شجریان را در این باره جویا شد.
شجریان در آن مصاحبه گفته بود: «به طور کلی این نظام و این حکومت ذاتا می خواهد همه چیز در اختیارش باشد. این نظام می خواهد همه چیز را به طور صد در صد زیر سلطه خود داشته باشد. اگر یک بخشی از حکومت نخواهد که با آنها باشد همه آن بخش زیر سوال می رود و می گویند که این مورد دارد و جلویش را می گیرند. اگر یک نفر پایش را از گلیم خود درازتر کند -از نظر آن ها- مشکلات زیادی سر راهش قرار می دهند. این ها هرگز با هنر کنار نمی آیند، هرگز و هرگز، همچنان که در طول 1400 سال با هنر کنار نیامدند و باز هم نخواهند آمد. موسیقی هم مانند خیلی از هنرها نمی تواند در خدمت این ها باشد.»
شجریان با این اظهارات نشان داد که ابراز نارضایتی او از نظام 33 ساله جمهوری اسلامی ، بهانه ای بیش نبوده است و مشکل اصلی او با اساس اسلام به عنوان یک مکتب آسمانی است. شجریان با تصریح به "کنار نیامدن 1400 ساله با هنر" انگشت اتهام را به سمت اسلام می گیرد و پرده از ماهیت درونی خود بر می دارد.
حالا چرا رسانه هايي كه هزينه هاي آنها از بيت المال مسلمین است داعيه دار حقوق فردي مي شوند كه اسلام و آزادگي ايرانيان را بارها زير سئوال برده است؟
نظرات شما عزیزان:
|